Tady je moje tajemství. Je jednoduché. Správně vidíme jedině srdcem: to nejdůležitější je očím neviditelné. (Malý princ).

Pivní guláš s houbami

31. července 2017 v 10:56 | ep |  Jídlo, recepty
Receptů asi existuje hodně, k tomu, který vkládám mě inspiroval pořad na srbské televizi, kde ho připravovali zdejší věhlasní kuchaři (ala Pohlreich) a jeden z nich má krásnou přezdívku Lepi Brka - Hezkej knírač a druhý se jmenuje Vjeko.
Guláš jsem zkusila udělat a byl moc dobrej.

Připravíme si

Cca
· 800 g vepřového masa na guláš
· Olej
· 3-4 cibule
· 350 g žampionů nebo jiných hub
· ½ l světlého piva
· 5 lžiček sladké mleté papriky
· 2 bobkové listy
· Sůl, pepř
· Zelenou petrželku
Na pánev nalijeme trochu oleje, vložíme nasekanou cibuli, opražíme, (můžeme přidat 1 nakrájenou mrkev), přidáme pokrájený česnek a maso, opečeme, vložíme nakrájene houby, mletou papriku, sůl, pepř, bobkové listy, podléváme pivem a dochutíme zelenou petrželkou. Dusíme, dokud maso nezměkne.
Dobrou chuť!!!!

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama